REVIEW: Van Delft Pepernotenfabriek

Leave a Comment
Hey iedereen! Afgelopen weekend heb ik de Van Delft Pepernotenfabriek bezocht. Het is geen echte fabriek, maar een pop-up store die nu onder andere in Tilburg zit. In deze winkel hebben ze pepernoten met soms wel hele rare smaken.. Ik heb samen met mijn vriend zes smaken gekocht die ik vandaag ga reviewen op mijn blog!

Zure matten

Toen ik hoorde dat er pepernoten met de smaak van zure matten bestonden, was ik erg verbaasd. Deze smaak heeft ervoor gezorgd dat ik erg geïnteresseerd was in het proeven van rare smaken! De zure matten pepernoten smaken ook echt zuur: als je hem eet proef je eerst een zure smaak die vervolgens veranderd in de smaak van witte chocolade. Deze smaak is zeker aan te raden!

Stroopwafel

De smaak van stroopwafel vind ik altijd erg lekker. Ik was dan ook erg benieuwd naar deze pepernoten! Helaas vielen deze erg tegen: het smaakte meer naar koffie dan naar stroopwafel. Misschien is er iets mis gegaan met het verpakken van de pepernoten, maar als dit stroopwafel moest voorstellen is het een beetje mis gegaan. Heel erg zonde dus!

Caramel zeezout

Als je van caramel zeezout houdt, is deze smaak zeker een aanrader! Mijn moeder vroeg om deze smaak, omdat ze enorm fan is van caramel zeezout. De zoute nasmaak van de pepernoot is echt heel erg lekker! Het is een smaak die je maar blijft eten. Ook deze smaak is zeker een aanrader.

Pumpkin Spice

Pumpkin Spice is misschien wel dé smaak van dit seizoen. Als Pumpkin Spice Latte weer te halen is bij de Starbucks wordt iedereen helemaal wild. Zelf heb ik nog nooit iets op met de smaak Pumpkin Spice: daarom wilde ik graag deze pepernoten proberen. Ik ben erachter gekomen dat pompoen niet echt mijn ding is. Als je van pompoen houdt is dit zeker een aanrader, anders zou ik het niet doen.

Lemon Cheesecake

Ik zeg yes tegen citroen en yes tegen cheesecake! Ook deze smaak vond ik erg vreemd om te zien, maar benieuwd was ik zeker! Deze smaak is ook echt heerlijk om te eten. Het is niet zo zuur als de zure matten, maar je proeft na een tijdje wel de witte chocolade. De zure smaak is heel licht te proeven als nasmaak. Deze smaak is ook zeker een succes!

Appeltaart

I saved the best for last: appeltaart smaak! Ik ben echt razend enthousiast over deze smaak. Hij is zó ontzettend lekker! Hij smaakt echt naar appeltaart en de combinatie met een pepernoot is perfect. Ik heb niets aan te merken op deze smaak.. Appeltaart is duidelijk mijn favoriet!

Voordat de winkel weer verdwijnt ga ik zeker nog een keer terug om wat smaken in te slaan. Heb jij een favoriete smaak die ik nog niet heb geproefd? Laat het me weten in de comments! Tot de volgende blogpost.

Liefs, Maxime
SHARE:
Next PostNieuwere post Previous PostOudere post Homepage

0 reacties:

Een reactie posten

BLOG TEMPLATE CREATED BY pipdig