Puma Sneakers voor de Lente

12 comments
Hey iedereen! Het goede weer de afgelopen dagen heeft ervoor gezorgd dat ik weer enorm veel zin heb in de lente. Lekker in het zonnetje zitten, de bloemetjes weer in bloei.. En weer een goed excuus om je garderobe lente-proof te maken! In deze blogpost focus ik mij op schoenen voor de lente, specifiek de Puma schoenen. Lees snel verder voor inspiratie!

Puma Suede

Zelf heb ik al Puma Suede schoenen in mijn kast staan. Helaas zijn deze niet echt lente proof: zwarte schoenen zijn niet echt leuk om aan te trekken onder een lichte outfit. Het kan natuurlijk wel, maar zelf gaat mijn voorkeur uit naar lichtere kleuren. Omdat ik al ervaring heb met de pasvorm en het uiterlijk van de Puma Suede, heb ik eerst gezocht naar nieuwe schoenen binnen deze lijn.

Deze koraal-kleurige Puma's staan super schattig onder een witte jurk of broek. Ze zien er verder precies hetzelfde uit als mijn zwarte Puma Suede, alleen dan een fleuriger kleurtje. Niet alleen de zalm is mijn favoriet, maar ook de lichtblauwe vind ik goed passen bij mijn lente garderobe. Lichtblauwe Puma’s zullen niet alleen leuk staan onder wit, maar bijvoorbeeld ook onder spijkerstof!

Toch vind ik afwisseling ook erg leuk. Het is belangrijk om soms uit je comfort-zone te gaan op het gebied van kleding. Puma Suede zijn mooi en zitten lekker, maar ik heb er al een paar van in mijn kast staan. Daarom heb ik mij ook laten inspireren door andere Puma schoenen!

Puma Cali

Mijn oog viel op de Puma Cali. De zool is wat anders dan bij andere Puma schoenen. Zo heb je net een iets specialere schoen aan! Qua uiterlijk lijkt hij best veel op de Puma Suede: het grootste verschil is dat de Puma Cali gemaakt is van leer. Hierdoor is de schoen makkelijker schoon te maken. Dit is opzich wel een groot voordeel, als je vaak buiten bent met het mooie weer.


Een ander leuke feature van de Puma Cali is dat de zool van de schoen net iets dikker is dan normaal. Zelf vind ik platform schoenen fantastisch, dus als een sneaker een dikkere zool heeft ben ik verkocht. Ik zou de Puma Cali voor de lente in het wit kopen. Hou je niet van all-white? De Puma Cali is ook te koop met een lichtroze zool. Ideaal als je iets opvallends wil!

Puma SG

Als laatste viel mijn oog op de Puma RS. Omdat chunky shoes nu helemaal in zijn, is de RS-lijn van Puma goed ingespeeld op de trends. Mijn voorkeur ging uit naar de Puma RS-0 Sound. Ook van deze schoen vind ik de witte variant het mooist. De RS-lijn is super uitgebreid: Van zwart tot blauw tot rood: er zijn een hoop schoenen die allemaal net wat anders zijn dan normaal.


Een andere kleur die ik eventueel zou overwegen, is wit met perzik. Deze schoen ziet er net een beetje fleuriger uit. Omdat het een laag model is, kan je de schoen leuk combineren met opgerolde broekspijpen. Ook ziet de schoen er lekker sportief uit: sommige mensen gebruiken de RS-lijn ook als hardloopschoenen. 

Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie gegeven. Zelf weet ik iets beter welke nieuwe schoenen ik ga kopen deze lente!
Dit artikel is gerealiseerd via een samenwerking. SHARE:
Next PostNieuwere post Previous PostOudere post Homepage

12 opmerkingen

 1. Leuke blogpost! Zelf vind ik de puma suède sneaker het fijnste zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love it! De Puma Cali is mijn favoriet 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben grooooote fan van deze sneakers! De suède variant is mijn favorietje =D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Puma's ook echt prachtig! Helaas heb ik een wiebelteen (jaja) waardoor er in dunne schoenen zoals die suede snel een gat komt! Nou heb jij het over de Puma Cali en daar zou ik er geen last van hebben. Super leuke schoentjes zijn dat wel! Heb je al een keuze gemaakt welke je voor de lente nou aan wil schaffen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die pasteltinten erg leuk. De zool vind ik wel erg dik. Is dat in de mode?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh leuk. Ik vind vooral de wit met roze super. Ben ook gek op sneakers

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toffe sneakers! Ik vind die roze ook heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De zachte kleurtjes brengen mij helemaal in de lente stemming. Het weer trouwens ook! Merk dat ik alleen nog lichte en zachte kleuren draag, heerlijk! De sneakers passen daar goed bij ☺️🌿

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Puma loopt altijd heerlijk! Zelf al een aantal paren versleten!

  Wat een leuke modellen heb je gekozen :) Ben benieuwd wanneer we een post kunnen lezen met een nieuw paar Puma pareltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een toffe Puma schoenen! Zelf heb ik de Cali en die lopen heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De lichtblauwe vind ik heel leuk. Ik draag zelf niet meer echt dit soort schoenen, daar voel ik me te oud voor. Zo, dat klonk suf haha maar het is eigenlijk wel zo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vroeger was ik echt dol op puma! Heb ze nu al heel lang niet meer gekocht, maar vind die suede wel echt schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen

BLOG TEMPLATE CREATED BY pipdig