Friday the 13th: Pre-Halloween

Leave a Comment

Hey iedereen! Vandaag is het vrijdag de 13de: de dag dat ongeluk centraal staat. Vandaag zou een dag zijn waarop alles mis zou gaan.. Nu het in de maand oktober valt, kan deze dag gezien worden als een voorbereiding op Halloween. In deze blogpost laat ik jullie zien hoe je van vrijdag de 13de niet een ongeluksdag, maar een leuke pre-halloween dag maakt!

Maak je Halloween outfit compleet

Heb je al nagedacht over een Halloween outfit? Ik heb mijn outfit vorige week al compleet gemaakt! Je kan kiezen om echt verkleed je gaan, of je outfit een eng tintje te geven. Als je kiest voor een eng tintje, is de website www.boohoo.com een aanrader! Hier hebben ze heel veel leuke accessoires die je outfit nét dat tikje eng geven. Hier heb ik een choker gekocht, waardoor het lijkt alsof mijn keel bloed. Hartstikke gaaf!

Ga in een spooky bad

Heb je een ontzettende rotdag gehad, vol met ongeluk? Misschien is het dan lekker om even bij te komen in een lekker warm bad. Om dit bad dan toch een beetje een spooky vibe te geven, kan je ervoor kiezen een Lush bubble bar te gebruiken. Hier heb ik de 'Bewitched' bubble bar, uit de Halloween collectie van Lush. Ideaal om lekker uit te rusten, maar je toch al voor te bereiden op Halloween!

Gebruik een gezichtsmasker

Mocht je na het lekkere warme bad nog steeds niet helemaal tot rust zijn gekomen, dan kan je kiezen om nog een gezichtsmasker te gebruiken. Een voorbeeld van een lekker masker is een peel-off masker van Holland & Barrett. Maar wat is hier dan eng aan? Als je het masker op hebt en je mag het masker er langzaam aftrekken.. Laten we het zo zeggen: Je hebt niets anders nodig om mensen eventjes te laten schrikken!

Hopelijk weten jullie nu een beetje wat jullie kunnen doen op deze vrijdag de 13de. Tot de volgende blogpost!

Liefs, Maxime

SHARE:
Next PostNieuwere post Previous PostOudere post Homepage

0 reacties:

Een reactie posten

BLOG TEMPLATE CREATED BY pipdig