Hoe heb ik Halloween gevierd?

1 comment
Hey iedereen! Oktober is weer voorbij en de nieuwe maand november is weer begonnen. Oktober wordt ieder jaar op de 31ste afgesloten met Halloween! Eerst was het nog vrij onbekend in Nederland, maar sinds een paar jaar stijgt het enorm in populariteit. Zelf vierde ik het ook nog niet zo lang! Wat heb ik dit jaar met Halloween gedaan? Lees het hieronder!

In de wijk waar ik woon, Koolhoven, is het sinds een paar jaar geleden een soort traditie geworden om Halloween te vieren. In mijn eigen straat waren er helaas geen versieringen, maar toen we een stukje verder de wijk inliepen keken wij onze ogen uit. Mensen hadden tv's voor hun raam gezet met enge filmpjes erop, veel mensen waren verkleed en één huis had zelfs met een projector een show op hun huis geprojecteerd. Dit was zo ontzettend gaaf om te zien!


Zelf hadden mijn vriend en ik ook een soort van kostuum aan. We zijn niet all the way gegaan met schmink, maar lieten toch op een subtiele manier zien dat wij ook Halloween aan het vieren waren. Mijn vriend had een trui van de ZARA aan die leek op een pompoen en ik had een shirt met skelet-handen en een choker met bloeddruppels.


Om het op mijn kamer wat gezelliger te maken had ik wat leuke Halloween spulletjes ingeslagen. Omdat ik een enorme fan van Lush ben, had ik de limited edition 'Little Pumpkin' gekocht! Deze  pompoen-cadeauverpakking ziet er niet alleen mega schattig uit: aan de binnenkant zitten meerdere Lush-items verstopt!De 'Pink Pumpkin' is een bubble bar en ruikt heerlijk! Normaal was deze bar altijd oranje, maar dit jaar hebben ze hem speciaal roze gemaakt. Er zitten heel veel glitters op die je bad echt een soort toverdrankje maken! Het badwater wordt mooi roze en de glitters blijven aan je lichaam vastzitten. Je lichaam voelt zacht aan en je glittert van top tot teen: wat wil je nog meer? Toch raad ik je aan om dit alleen te doen als je de volgende dag niet een belangrijk gesprek hebt: de glitters blijven écht aan je huid zitten.


De 'Pumpkin' is een bathbomb die naar kaneel ruikt. De bathbomb geeft me echt een herfst gevoel! De kleur van het water kan er een beetje raar uitzien. Heb je een kleine badkuip, dan is het water oranje. Maar, hoe meer water er in het bad gaat, hoe lichter de kleur wordt. Ik had een heel mooi geel bad na het gebruik van de bathbomb. Dit is natuurlijk geen probleem, maar het ziet er toch apart uit!

Nu Halloween weer voorbij is, is het tijd om de voorbereidingen te treffen voor Kerst! Mijn kerstmuziek-afspeellijst staat 24/7 aan, de lampjes boven mijn bed draaien overuren en als ik het woordje 'kerst' hoor ben ik meteen aandachtig aan het luisteren. Ik kan niet wachten! Tot de volgende blogpost!

Liefs, Maxime

SHARE:
Next PostNieuwere post Previous PostOudere post Homepage

1 opmerking

  1. Wat leuk, die Halloween spulletjes! Zelf ben ik ook een grote fan van Lush. Ik vind de Halloween producten dan ook mooi om thuis te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen

BLOG TEMPLATE CREATED BY pipdig