FOOD || The Fat Greek

9 comments
Een tijdje geleden hebben mijn vriend en ik gegeten bij The Fat Greek in Tilburg, ook wel T.F.G. genoemd. Dit restaurant heeft zowel Griekse als Amerikaanse invloeden, die je duidelijk kan zien en kan proeven. Niet alleen het interieur ziet er super leuk uit, maar ook op het terras kan je heerlijk zitten. Ben je benieuwd naar het eten? Lees dan snel verder!

Mijn vriend en ik kozen ervoor om te gaan lunchen in Tilburg. Omdat wij beiden nog nooit bij The Fat Greek hadden gegeten maar hier wel hele goede verhalen over hoorden, besloten wij om lekker op het terras te gaan zitten. Het weer was toen een stukje beter dan het nu is! We keken onze ogen uit toen we het menu in handen kregen. We zagen zoveel lekkere dingen staan, dat we moeilijk een keuze konden maken. We besloten om meerdere dingen te bestellen, zoals uienringen, corndogs, loaded fries, tosti's ham-kaas en een hamburger.
We hadden veel te veel besteld, omdat er zoveel lekkere dingen op het menu stonden. Gelukkig konden wij de restanten mee naar huis nemen. Dit is ideaal als je in de stad woont en je de dag erna nog een keer wil genieten! Onze hoogtepunten waren de uienringen en de loaded fries, samen met de Korean BBQ saus. Ook het personeel was ontzettend aardig: toen wij niet zeker wisten welke saus we het liefste wilden, kregen we een paar bakjes erbij om alles te kunnen proeven. 

De tosti was anders dan je verwacht: het is gemaakt met pitabroodjes in plaats van boterhammen. Hierin komen weer duidelijk de Griekse invloeden naar boven. De tosti was enorm lekker, maar vulde wel heel snel. Van de corndogs waren wij niet zo'n fan, omdat er heel veel deeg om de worstjes heen zaten. Gelukkig hadden we genoeg ander eten wat wel in de smaak viel bij ons.
Zou ik nog een keer eten bij The Fat Greek? Zeker te weten! Alhoewel ik de corndogs niet meer zou bestellen, zou ik zeker de uienringen nog willen proberen. Ook weet ik voor de volgende keer dat de porties echt groot zijn, en ik de volgende keer niet zoveel hoef te bestellen. Het personeel hielp goed en waarschuwde ons al voor de grote porties, maar wij wilden te graag alles proberen. Ik zou jullie zeker aanraden om hier een keertje te gaan lunchen of avondeten!

Tot de volgende blogpost!SHARE:
Previous PostOudere post Homepage

9 opmerkingen

 1. De maaltijd ziet er heerlijk uit! Ik kan niet anders zeggen. En ik vind de naam ook erg grappig: The Fat Gree : )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dat ziet er allemaal echt heerlijk uit! Ik ken TFG niet, leuk om zo weer nieuwe tentjes te leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, dat ziet er allemaal echt heerlijk uit! Ik ken TFG niet, leuk om zo weer nieuwe tentjes te leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig! Ik kende het niet maar je ziet idd de Amerikaanse invloeden terug. Ziet er lekker uit allemaal. Ik zou de loaded fries weleens willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wow! Dit ziet er heerlijk uit, helaas dat dit zo onwijs ver is voor mij

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er allemaal echt heerlijk uit zeg! Krijg er spontaan honger van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb er nog nooit van gehoord maar het ziet er wel erg lekker uit! Ik krijg er honger van!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, ze hebben hun naam niet gestolen: De Fat Greek, maar het lijkt inderdaad wel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik ken dit concept niet maar ziet er lekker uit. en inderdaad grote porties haha

  BeantwoordenVerwijderen

BLOG TEMPLATE CREATED BY pipdig