Hoe blijf je fit als je sporten haat?

1 comment
Hey iedereen! Als jij mij goed kent, weet je dat ik een ontiegelijke hekel heb aan sporten. Na bijna alles te hebben geprobeerd is er voor mijn gevoel geen sport die ik leuk vind. Alhoewel ik sporten haat, vind ik het wel belangrijk om een beetje in beweging te blijven. In deze blogpost deel ik twee leuke alternatieven die ik heb gevonden om toch aan je beweging te komen!

Blogilates


Blogilates is een fitness forum en YouTube kanaal opgericht door Cassey Ho. Op haar YouTube pagina staan ontzettend veel oefeningen, challenges en food tips om mensen te stimuleren meer te bewegen en gezonder te leven. De videos verschillen van beginner tot expert. Om in het ritme te komen heeft Cassey een Beginners Calendar ontworpen. Zo heb je een maand lang iedere dag een paar videos die je moet afwerken! Zondag is de rustdag, dus voor die dag krijg je een lekker én gezond recept. 
De videos zijn ontzettend leuk om te volgen. Cassey praat je echt door de oefeningen heen en legt alle oefeningen ook nog eventjes van te voren uit. Op het forum heb ik zelf niet gezeten, maar door alleen al naar haar videos te kijken en je dagelijkse lijstje af te werken kom je al voldoende in beweging. Het is eventjes zoeken naar een ritme! 
Wat ook zo mooi is aan Blogilates, is dat het gratis is om te gebruiken. De videos kan je aanklikken en de Beginners Calendar kan je gratis downloaden. Het kan dus nooit kwaad om Blogilates eens te proberen!

Sweat with Kayla

Als je Instagram gebruikt en je wel eens op #fitgirls zoekt, is de kans groot dat je Kayla Itsines wel eens langs hebt zien komen. Met het platform dat zij heeft opgebouwd, de BBG (Bikini Body Guide) community, is ze enorm populair geworden. Vrouwen van verschillende leeftijden en nationaliteiten doen mee!
Ze heeft de app 'Sweat with Kayla' ontworpen. In deze app kan je verschillende workouts voltooien en zo de challenge voltooien. Ook kan je in de app recepten vinden en daar meteen een boodschappen lijstje van maken! Iedere week worden de oefeningen iets zwaarder, maar dit zorgt ervoor dat er genoeg uitdaging blijft.
De app kan je zeven dagen gratis uitproberen: Daarna kost het je €19,99 per maand. Ik heb ervoor gekozen de app zeven dagen gratis uit te proberen, maar niet door te gaan. Voor een student is het best een flink bedrag wat je kwijt bent en als er gratis alternatieven zijn (zoals Blogilates) hou ik het daar graag bij. 

Toch denk ik erover na om in de maand januari een maand-abonnement te nemen. In januari heb ik meer tijd en ook weer een hoop goede voornemens! Mochten jullie dit interessant vinden, kan ik tegen die tijd een uitgebreide review doen. Laat dit dan weten in de reacties! Tot de volgende blogpost.

Liefs, MaximeSHARE:
Next PostNieuwere post Previous PostOudere post Homepage

1 opmerking

  1. Blogilates keek ik ook wel eens maar ze lag me qua persoon niet zo, yoga with adrianne vind ik dan wel weer heel fijn. Ook de workouts van Kayla heb ik wel eens gedaan, maar ik vind fysieke groepslessen dan leuker dan thuis zelf iets doen. Nu ik in Utrecht woon sport ik bij de uni, en daar doe ik vooral yoga en zumba. Dat bevalt prima en en is ook erg goedkoop :) Ik denk dat jouw uni zoiets ook wel heeft!

    BeantwoordenVerwijderen

BLOG TEMPLATE CREATED BY pipdig