KitKat Matcha Event

9 comments
Hey iedereen! Na de KitKat Ruby is er weer een nieuwe smaak gelanceerd: de KitKat Green Tea Matcha. Ik mocht op 19 februari bij de officiele bekendmaking zijn. Benieuwd hoe het event was en hoe de KitKat Matcha smaakt? Lees snel verder!

Ik kreeg een mailtje van KitKat met de vraag of ik naar de bekendmaking wilde van de nieuwe KitKat smaak. Natuurlijk zei ik ja! Vorige keer mocht ik met andere winnaars de KitKat Ruby proeven en dat was erg goed bevallen. Het enige verschil was dat ik dit keer voor mijn blog mocht komen! Dit was mijn eerste blogger-event ooit. Ik was natuurlijk wel een beetje zenuwachtig: wie ga ik daar ontmoeten? Gelukkig kon ik al snel een praatje maken en waren de zenuwen zo weer weg.


Met een hoop andere bloggers werd er eerst een workshop gehouden. Dit was een workshop die helemaal in het teken stond van matcha. De workshop werd gegeven door Mr & Mrs Tea. Zelf drink ik nooit thee, dus het was erg interessant om te zien hoe groene matcha thee werd gemaakt. Natuurlijk mochten we het eindresultaat opdrinken. Nu had iedereen echt kennis gemaakt met de smaak van matcha!


Het was eindelijk zo ver: de bekendmaking van de smaak! Natuurlijk hadden we al wel een beetje een idee: je doet natuurlijk niet zomaar een matcha workshop. De verpakking van de nieuwe KitKat is lichtgroen die je echt meteen doet denken aan de Japanse KitKat's. Ik vind het erg leuk dat ze zo dicht bij de Japanse stijl zijn gebleven. Voorlopig zijn de alleen nog maar in singlepacks te verkrijgen, maar binnenkort komen ze ook in multipacks van drie stuks. Ze zijn nu al te koop bij de AH to go en binnenkort liggen ze ook in de gewone Albert Heijn bij de kassa.


Nu komt natuurlijk de grote vraag "Hoe smaakt de KitKat?". Als je van thee houdt, is dit een smaak die je zeker wilt proberen. De matcha smaak is erg duidelijk te proeven. De KitKat is ook niet extreem zoet. Het was leuk om hem te proberen, maar omdat ik niet echt een thee liefhebber ben, weet ik niet of ik hem vaker ga kopen. De experience was in ieder geval al ontzettend tof!

Tot de volgende blogpost!SHARE:
Next PostNieuwere post Previous PostOudere post Homepage

9 opmerkingen

 1. wat apart zeg, ik heb wel de match tea van Mr&Mrstea in huis, maar dit is wel even wat anders zeg. Ik vind de thee erg lekker en ben wel heel benieuwd naar de smaak van de chocolade, al kan ik me er wel een voorstelling bij maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb tot nu toe alleen nog de originele kitkat gegeten wil ook nog eens graag de roze kitkat proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit maakt me wel benieuwd. Het lijkt me een aparte smaak voor een Kitkat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik hou van thee en kitkat dus ik wil deze wel eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat apart! Ik ben een echte thee drinker, maar in combinatie met kitkat lijkt het me bijzonder! Toch zou ik hem zeker proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel leuk als je zoiets nieuw mag uitproberen - maar wel afwachten of je het lust dan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat wil ik nu ook wel eens uitproberen, hihi. Lijkt me iets voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hmmmmm, bijzondere smaak, ik weet niet of ik dit snel zal kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het klinkt echt super bijzonder, maar ik denk wel dat het iets voor mij is =D

  BeantwoordenVerwijderen

BLOG TEMPLATE CREATED BY pipdig