Dineren bij de McDonalds

Leave a Comment
Hey iedereen! Eten met bestek in de McDonalds? Ja, het is mogelijk! Afgelopen woensdag heb ik bij de McDonalds in Tilburg Centrum een romantisch diner gehad. Dit heb ik samen met mijn beste vriendin gedaan. We hadden het diner gewonnen bij een veiling van onze studievereniging. Ben jij benieuwd hoe het diner eruit zag? Lees dan snel verder!

Toen we binnenkwamen bij de McDonalds was er al een mooi tafeltje gedekt. De bedrijfsleidster kwam naar ons toe en legde uit wat er allemaal ging gebeuren. Het was best even ongemakkelijk: je gaat meestal naar de McDonalds voor een snelle hap en niet voor een vier-gangen diner. De mensen om ons heen wisten ook niet zo goed wat ze er van moesten denken: we hebben veel bekijks gehad.


Het voorgerecht was de salade met kip. Het kwam op een wit bordje met ei, tomaat, appel en kaas. We mochten van te voren doorgeven of we iets écht niet lustte, maar dat was voor mij niet aan de orde. We kregen drie soorten dressings die we zelf over de salade mochten doen. Het werd super leuk geserveerd en de smaak was natuurlijk hartstikke goed. Ook het drinken werd geserveerd in een wijnglas, wat ik een super leuk detail vond! Het was ook nog eens onbeperkt, dus we mochten drinken en eten zoveel we konden. Na het voorgerecht lustten we nog wel wat meer!


Zie hier: het hoofdgerecht! Mijn all-time favourite bij de McDonalds is toch wel de Quarter Pounder, dus daar bleef ik trouw aan. Er werden frietjes in een kom naast geserveerd, plus alle sausjes die we wilden. Ik heb mijn hamburger trouwens gewoon met mijn handen gegeten. Het bestek lag er wel, maar dat ging mij toch iets te ver. Nadat we ons hoofdgerecht ophadden, mochten we nog meer bestellen. Ik heb toen nog een cheeseburger gepakt. Als het dan toch onbeperkt is...


Als klap op de vuurpijl kwam het toetje. Dit toetje mochten we helemaal zelf samenstellen met alle toppings die de McDonalds in hun assortiment heeft! We kregen een softijsje en slagroom die we vervolgens zelf mochten decoreren. De aardbeiensaus en M&M's zijn mijn favoriet, dus voor mij was de keuze snel gemaakt. Het toetje smaakte heerlijk! Net als de rest eigenlijk.

Als vierde ronde mochten wij nog een kopje koffie of thee, maar we zaten zo vol dat we vriendelijk hebben bedankt. Het was een super leuke ervaring. Mocht je fan zijn van de McDonalds, kan ik je echt aanraden om dit een keer te proberen. Meestal kan je dit soort acties verwachten rond Valentijnsdag. Maar, mocht er toevallig ergens tussendoor een mogelijkheid zijn om een diner bij de McDonalds te hebben: doe het zeker! Wij hebben onwijs genoten.

Tot de volgende blogpost!

SHARE:
Next PostNieuwere post Previous PostOudere post Homepage

0 reacties:

Een reactie posten

BLOG TEMPLATE CREATED BY pipdig