KitKat Ruby Event

8 comments

Hey iedereen! Sinds maandag 23 april ligt de KitKat Ruby in de supermarkt. Ik heb de KitKat Ruby eerder al mogen proeven, nadat ik was uitgenodigd voor het KitKat Ruby event. Benieuwd hoe het event eruit zag en wat ik van de KitKat Ruby vind? Lees snel verder!Op Facebook kon je kaartjes winnen voor de speciale lancering van de KitKat Ruby. Ik heb gereageerd en tot mijn plezier kreeg ik een berichtje dat ik had gewonnen! De lancering vond plaats op dinsdag 17 april. Ik ging samen met mijn moeder naar Mama Kelly's in Amsterdam, het restaurant waar de lancering georganiseerd werd. De dresscode was Soft Pink, dus moesten mama en ik nog even kleding shoppen die roze was. Toen we aankwamen bij Mama Kelly's, was alles roze en kregen we een welkomstdrankje. Ik ging voor de alcohol-vrije cocktail, die natuurlijk helemaal roze was. Het zag er super leuk uit! Ook het restaurant was helemaal roze. 


We kregen bij Mama Kelly's lunch aangeboden. Alles had een roze tintje! We kregen een bietensalade, een kreeften kroket, een sandwich en een smoothie bowl. KitKat had alles super leuk georganiseerd.We kregen een uitleg over waar de Ruby cacao boon vandaan komt, en hoe het komt dat de rode kleur van de boon in de chocolade blijft zitten. Toen we onze lunch ophadden, mochten we de KitKat Ruby proeven als toetje. Ik was super benieuwd naar de smaak!
De KitKat smaakt naar witte chocolade. Als je hem op hebt, blijft er een frisse smaak in je mond. Het smaakt een beetje naar rode vruchten/bessen/aardbei. Sowieso is het gewoon heel leuk om een roze KitKat te eten, maar ik vond hem ook heel lekker! Op het event heb ik er alleen zoveel van gegeten, dat ik voorlopig eventjes geen KitKat meer hoef.


Niet alleen mag ik mijn mening delen hier op mijn blog, maar ik ben ook geïnterviewd op het event! Uiteindelijk ben ik in het KitKat filmpje terecht gekomen. Deze is te vinden op zowel Instagram als Facebook (en is echt al heel vaak bekeken.. Wow) Zoals ik in het filmpje zeg, vind ik de KitKat Ruby "echt heel lekker"!
Als ik ben bijgekomen van het eten van al de KitKat's, wil ik de Ruby zeker nog opnieuw eten. Hij is te koop in de Albert Heijn bij de kassa.

Ben jij benieuwd naar de KitKat Ruby? Laat een reactie achter in de comments. Tot de volgende blogpost!

SHARE:
Next PostNieuwere post Previous PostOudere post Homepage

8 opmerkingen

 1. Deze roze Kitkat ziet er heel tof uit. Ga hem binnenkort halen bij de AH denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha dit zijn nog eens events, waar ik ook wel heen wil. Het lijkt me super lekker deze kit kat, ik ga hem zeker proeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een bijzondere kitkat reep zeg! Die is nieuw voor me. Leuk dat je hem mocht testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuk dat er een nieuwe variant is. Maar snel even proeven als ik weer in NL ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk evenement voor een roze kitkat. ik was laatst ook bij mama kelly voor een evenement echt prachtig daar

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat super leuk maxime! Tof dat je op het event aanwezig mag zijn en super dat je misschien wel in het kitkat filmpje komt. Mooie ervaring ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat super leuk zeg!! Ik wil ook een roze kit kat hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hem nog niet gezien in de winkel, maar ben nu wel erg benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen

BLOG TEMPLATE CREATED BY pipdig