Food: Poké and More

Leave a Comment

Hey iedereen! Zaterdag 17 maart is het eerste poké bowl restaurant in Tilburg geopend: Poké and More. Poké is een traditioneel gerecht uit Hawaii, waar verse vis in blokjes en groente centraal staat. Ik was super enthousiast toen ik las dat er een poké bowl restaurant in Tilburg zou komen, dus kon ik het niet laten om ze te bezoeken! Lees snel verder voor meer informatie en natuurlijk hoe mijn Poké Bowl smaakte!


De keuze bij Poké en More is enorm: je hebt 8 poké specials, maar je kan je poké bowl ook helemaal zelf samenstellen. Je hebt een hoop opties, waaronder ook vegetarische mogelijkheden! Je hebt twee maten, namelijk small en medium. Vanaf hier kan je zelf bepalen wat je erin wil! Als basis kan je kiezen voor bijvoorbeeld sushi-rijst of courgettenoedels. Als proteïne optie kan je kiezen uit zalm, tonijn maar bijvoorbeeld ook vegetarische garnalen! Daarna kan je je overige ingrediënten kiezen, zoals komkommer, mango, uien of zeewier. Ze hebben ontzettend veel keus, dus er zit altijd wel iets bij wat je lust. Vervolgens kies je een lekkere dressing en kan je nog wat toppings erover strooien.


Ik heb mijn eigen poké bowl samengesteld. Als basis koos ik voor de sushi-rijst: deze optie vond ik het meest veilig en leek mij ook het lekkerste. Ik koos garnalen als mijn proteïne, omdat ik garnalen een van de lekkerste dingen ooit vind! Verder koos ik voor komkommer, rode uitjes, paprika en zeewier als mijn overige ingrediënten. Vervolgens werden er wasabimayodressing, krokante uitjes en lenteuitjes over mijn poké bowl gestrooid en dat was hem alweer!

De poké bowl was echt heel lekker! De dressing maakte het gerecht af en de portie was precies goed. Het mengen ging wat minder goed (ik wist nog niet zo goed hoe ik een poké bowl moest eten, to be honest) en daarom bleef ik uiteindelijk over met nog wat droge rijst. Dit was geen probleem aangezien de rijst zelf ook goed te eten was met de dressing erbij. Niet alleen het eten was lekker, maar het personeel was ook ontzettend aardig. Een absolute aanrader!

Dus, mocht je in Tilburg zijn: ga een poké bowl eten bij Poké and More. Tot de volgende blogpost!

SHARE:
Next PostNieuwere post Previous PostOudere post Homepage

0 reacties:

Een reactie posten

BLOG TEMPLATE CREATED BY pipdig