Valentijnsdag tip: Cadeauset Lucardi

Leave a Comment

Hey iedereen! Morgen is het zover: 14 februari, ook wel bekend als Valentijnsdag. Het is dé dag om je partner eens wat extra aandacht te geven. Toch blijf je ieder jaar tegen dezelfde vraag aanlopen: 'Wat moet ik in godsnaam als cadeau geven?' Voor de mannen onder ons heb ik een tip: geef een cadeausetje van Lucardi Juwelier! Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder!

Het cadeausetje dat ik opgestuurd kreeg van Lucardi, was het setje 'Zilveren set halve maan'. Mijn keuze was vrij snel gemaakt, omdat ik het setje er mooi uit vond zien. Toen mijn pakketje thuis werd geleverd, was het cadeausetje mooi ingepakt. Zo is het geschikt om het meteen cadeau te geven aan je partner! Als je wilt, kan je er natuurlijk nog iets anders omheen doen, om het cadeautje nog een verrassing te houden. Waarschijnlijk gaat er al een belletje rinkelen als je partner het woord 'Lucardi' ziet.


In het cadeausetje zaten een armband en een ketting. Het fijne aan de ketting is dat de halve maan 'vast' zit. Het is niet mogelijk om het bedeltje te verschuiven. Als ik een ketting draag, heb ik als grootste ergernis dat ik na een paar uur het bedeltje weer naar voren kan schuiven. Bij deze ketting heb ik hier geen last van. Je kan de ketting op meerdere manieren dragen: je kan hem strak dragen voor een choker effect of, zoals ik het heb gedaan op de foto, wat meer laten hangen.


Ook het armbandje vond ik erg fijn. Het is wel zo dat je iemand nodig hebt om hem mee om te doen, tenzij je heel handig bent in het openen van de sluitingen. Ik ben best wel klunzig, dus ik had wel de hulp nodig van mijn vriend om het armbandje om mijn pols te doen. Het armbandje heeft drie sluitingen, waardoor hij bij iedere pols wel moet passen. Ook hier heb ik gekozen om hem wat losser te dragen. Dit is een persoonlijke voorkeur: je kan hem zo strak of zo los dragen als jij zelf wilt!


Het cadeausetje is erg mooi om te dragen. Het zit lekker, het knelt niet en de bedeltjes kunnen niet wegdraaien of verschuiven. Het lastige zijn de sluitingen, maar als je iemand hebt die je daarmee kan helpen, heb je binnen no-time een mooi sieraden setje om. Ik voelde me nét een tikkeltje meer fashionable in Parijs dan zonder sieraden!

Wil jij een cadeauset voor je partner (of voor jezelf, I don't judge) kopen? Kijk dan snel op de pagina met cadeausets. Hier hebben ze niet alleen cadeausets voor vrouwen, maar ook voor mannen. Ik wens jullie allemaal een hele fijne Valentijnsdag toe! Tot de volgende blogpost!
Deze blogpost is in samenwerking met Lucardi. Lucardi heeft mij de cadeauset thuisgestuurd. Alle links die vermeld zijn in de blogpost zijn niet winstgevend voor mij. Het idee, de uitwerking en de meningen vermeld in deze blogpost zijn van mijzelf.

SHARE:
Next PostNieuwere post Previous PostOudere post Homepage

0 reacties:

Een reactie posten

BLOG TEMPLATE CREATED BY pipdig