Netflix Series Favourites

2 comments

Hey iedereen! Na mijn tentamens was het echt even tijd om lekker te genieten van de vrije dagen. Ik heb deze dagen dan ook veel naar Netflix gekeken. Van series tot films: voor mijn gevoel heb ik al het goede van Netflix gekeken in de afgelopen paar weken. In deze blogpost deel ik mijn favoriete series met jullie!

The End Of The F***king World"Wauw" is het enige woord waarmee ik deze serie kan omschrijven. The End Of The F***king World gaat over twee tieners, James en Alyssa. James is een beetje psychopatisch en wil Alyssa vermoorden, maar hoe closer ze worden hoe moeilijker dit blijkt te zijn. De eerste aflevering trok mij meteen in het verhaal. Meevallertje: het seizoen heeft 8 afleveringen van 20 minuten. Ik heb deze serie dan ook in één ochtend helemaal afgekeken (oeps). De acteurs zijn goed en spelen goed samen, het verhaal is interessant en de serie is qua beeld ook heel mooi gefilmd. Het is het zeker waard om deze serie te kijken! (En als je een dag 2,5 uur niets te doen hebt, kan je hem mooi in één keer kijken)

Hemlock GroveNormaal ben ik niet zo van de 'supernatural' series, maar Hemlock Grove vind ik heerlijk om te kijken. Het verhaal is lastig uit te leggen en ik moet eerlijk zeggen dat ook ik het verhaal soms even vreemd vind, maar dat neemt niet weg dat je helemaal in de serie gaat zitten. De acteurs zijn fantastisch (Bill Skarsgård en Famke Janssen) en de serie is erg onvoorspelbaar. Iedere aflevering is alsof je in een Middeleeuws sprookje met hedendaagse technologie stapt. Bij deze serie is het wel verstandig om te vermelden dat als je niet goed tegen bloed kan, je deze serie misschien niet moet kijken. Als je series zoals Teen Wolf of films zoals Twilight leuk vindt om te kijken is dit een echte aanrader!

Code 37Code 37 kan niet ontbreken van mijn lijstje. Deze Vlaamse politieserie gaat over Hannah Maes die bij de zedenrecherche gaat werken. Terwijl ze verschillende zaken oplost, komt ze steeds meer te weten over de overval van een aantal jaar geleden bij haar thuis. Iedere aflevering behandelt een andere zaak, maar er is een doorlopende verhaallijn over Hannah. Omdat de serie zich afspeelt bij de zedenrecherche, komen er een aantal heftige onderwerpen langs, zoals seksueel misbruik. Code 37 is voor mij een all-time favourite die ik ongeveer 5 keer opnieuw heb gekeken!

Mocht je binnenkort tijd hebben om een nieuwe serie te starten, raad ik je aan om een van deze series te kijken. Tot de volgende blogpost!


SHARE:
Next PostNieuwere post Previous PostOudere post Homepage

2 opmerkingen

  1. als je code37 leuk vindt, raad ik je ook aan om Celblok H te gaan kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk lijstje! Als je "Code37" goed vindt, dan is de Vlaamse serie "Vermist" misschien ook wel iets voor jou.

    BeantwoordenVerwijderen

BLOG TEMPLATE CREATED BY pipdig