Happy New Year

Leave a Comment
Hey iedereen! Dit is mijn eerste blogpost in het jaar 2018. Bij deze wil ik iedereen een ontzettend mooi jaar toewensen. Om het jaar zo mooi mogelijk te beginnen, heeft bijna iedereen wel goede voornemens. Je hebt veel dingen geleerd in het voorgaande jaar gezien of gedaan die je in het nieuwe jaar graag anders wilt aanpakken. In deze blogpost deel ik mijn goede voornemens en hoe ik deze gaan aanpakken.

Sporten

Oh, het is zo ontzettend cliché: "Dit jaar ga ik meer bewegen! Ik ga meteen beginnen met sporten!". Helaas hebben de maaltijden die zijn geserveerd bij Kerst ervoor gezorgd dat de broeken toch net iets te strak zitten. Dit jaar wil ik gezonder gaan leven, en dus ook echt gaan sporten. Als het niet had gehoeven had ik het niet gedaan, maar je moet toch iets! Ik ga de app 'Sweat with Kayla' gebruiken, die ik in deze blogpost al eens heb besproken. Ik ga de app voor een maand uitproberen en hier jullie ook van op de hoogte houden! Op mijn Instagram @fortifesti zal ik jullie op de hoogte houden hoe de app en de workouts mij bevallen. Als je hier in geïnteresseerd bent, raad ik je aan om mijn Instagram te volgen!

Bloggen

Ook deze zal je niet echt verbazen: ik wil meer gaan bloggen dit jaar! Het begin van januari is voor mij ook een start van regelmatig posten. Ik wil minstens één artikel per week uploaden. Ook ben ik van plan om op andere locaties foto's te maken. Ik wil graag door Nederland gaan en dingen die mij opvallen fotograferen en dit verwerken in een blogpost. Tevens wil ik ook meer contact hebben met andere bloggers: het is nog steeds zoeken en wennen. En als laatste wil ik heel binnenkort ook mijn YouTube kanaal gaan gebruiken! Hier kan ik filmpjes op plaatsen om dieper in te gaan op onderwerpen, in plaats van alleen een blogpost.

New Year, Same Maxime

Dit is niet echt een goed voornemen, maar meer iets wat ik meeneem naar het volgende jaar. Ook al wil ik gaan sporten, gezonder gaan eten en meer dingen zien, wil ik toch mezelf blijven. Alles wat je passeert in je leven, vormt je tot de persoon die je nu bent. Het onzekere meisje dat ik een paar jaar geleden was is verdwenen. Ik ben blij met hoe ik nu ben als een persoon, en dat zou ik niet willen veranderen. Jezelf accepteren zoals je bent is lastig, maar als je dit eenmaal is gelukt heb je er lang plezier van.


Tot de volgende blogpost!
SHARE:
Next PostNieuwere post Previous PostOudere post Homepage

0 reacties:

Een reactie posten

BLOG TEMPLATE CREATED BY pipdig