December Goals

1 comment
Hey iedereen! December is begonnen en dat betekent dat 2017 er alweer bijna op zit. Om het jaar mooi af te sluiten en in januari weer goed van start te gaan, heb ik een aantal doelen voor december. Deze doelen hebben allemaal te maken met wat ik graag op mijn blog zou willen plaatsen! In deze blogpost schrijf ik welke doelen ik heb en hoe ik ze ga uitvoeren. Deze ideeën zal je later in december terugzien als blogpost!

KerstversieringIedereen die mij een beetje kent, weet dat ik helemaal wild word van Kerstmis. Kerstliedjes draaien in oktober, met een kerstrui aan door het huis lopen in september: ik vind het heerlijk om te doen. Mijn kamer wordt dit jaar dan ook echt een Kerstmis sprookje: van kerstlampjes aan het bed, tot kerstaccessoires op mijn bureau. Later in december kan je een blogpost verwachten hoe je je kamer het beste kan decoreren!

Creatief bezig zijnDecember is voor vele een maand om eventjes bij te komen. Om het maximale uit deze rust te halen, ben ik van plan om lekker te gaan knutselen en leuke dingen te maken. Deze zelfgemaakte dingen kan je dan weer gebruiken om het huis te versieren, of om cadeau te doen. Zo geef je een heel gepersonaliseerd kerstcadeau en ben je ook niet veel geld kwijt! Wat ik ga knutselen is nog een geheimpje. Het enige wat ik erover kan zeggen is dat er een YouTube video online komt!

Lekkere dingen bakkenKoekjes, taart of cake: bakken vind ik hartstikke leuk om te doen. Als ik dan bakken en Kerst kan combineren, heb je een erg blije Maxime! In de maand december wil ik verschillende bak-tutorials uitproberen om zo lekker eten met het thema 'kerst' te maken. Ook op Fortifesti zal ik een post maken over recepten die je kan uitproberen, om zo iets lekkers op tafel te zetten!

Dit en nog veel meer is wat je kan in december verwachten op Fortifesti! Waar ben jij het meest benieuwd naar? Of mis je echt iets wat je graag zou willen lezen? Laat een reactie achter!

Liefs, Maxime

SHARE:
Next PostNieuwere post Previous PostOudere post Homepage

1 opmerking

BLOG TEMPLATE CREATED BY pipdig